Stijlvol groen met een vleugje oranje

kantoorstyling Info Support in Veenendaal

Van een uitgebreide lunch bij een bijzondere gelegenheid tot een prachtig boeket voor een jarige collega. Al ruim 25 jaar (!) vergezelt De Plantage/De Espeterhoeve Info Support bij haar mijlpalen én die van haar medewerkers. Onlangs kreeg de softwarespecialist uit Veenendaal een nieuwe kantine en gaven ze De Plantage/De Espeterhoeve de vrije hand voor de styling.

 “Het is best heel bijzonder, dat wij er al zo lang bij mogen zijn op de mooie momenten, maar ook bij de verdrietige momenten”, vertelt Erik van Harten van De Plantage/De Espeterhoeve. “Info Support hecht veel waarde aan een verzorgde aankleding en wij helpen ze daar graag bij. Denk aan een vers boeket op tafel, een gepast bloemwerk bij een overlijden, maar ook de mooie aankleding rondom kerst, waarbij ze echt uitpakken en we buiten met kramen alles in kerstsferen brengen. Nu ze een nieuwe kantine kregen, was aan ons de eer om het mooi aan te kleden.”

In de kantine zie je een combinatie van echte en zijden planten terugkomen. Een bewuste keuze, zegt Erik. “Doordat je de twee samenvoegt, creëer je namelijk een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. We hebben gekozen voor de anthurium en verschillende vetplanten, die sterk zijn en tegen een stootje kunnen.”

“Op de tafels en de bar zie je vazen van mooie Nederlandse merken als POLDR Design en Dutz collection en het Belgische Gommaire. Hier met prachtige tulpen en passend bij het seizoen wisselen we deze straks om met zomerse bloemen.” De oranjetinten springen eruit. “Ze vormen de rode lijn in de styling en passen perfect bij het schilderij van InfoSupport in de hal. De zuilen zorgen voor lucht en zetten de vazen op een voetstuk. Om één mooi geheel te creëren, hebben we de zuil in dezelfde kleur als de vaas gespoten.”

Als finishing touch heeft de ruimte een eigen geur gekregen uit de Baobab Collection. “Deze luxe geurlijn bevat echte parfum en geeft precies genoeg geur voor de grote ruimte en maakt het nooit overheersend. Deze geurstokken en geurkaarsen hebben een prachtige luxe uitstraling en zorgen voor net dat beetje extra allure.”