Sterk staaltje styling bij De Rooy Steel Doors

styling showroom De Rooy Steel Doors in Veenendaal

Tijdloos design dat tot in de puntjes is afgewerkt. Bij De Rooy Steel Doors kijk je je ogen uit. Deze staalspecialist heeft een grote liefde voor het ambacht én dat is te zien aan de stijlvolle stalen deuren die ze maken. Om ervoor te zorgen dat deze mooie materialen extra goed uitkomen, koos het Veenendaalse bedrijf voor de styling van De Plantage.

“Interieurarchitect Kim Roestburg uit Uden heeft de inrichting verzorgd voor het bedrijfspand in Veenendaal en vroeg mij voor de aankleding met bloemen en planten”, vertelt Erik van Harten van De Plantage. “Samen besproken we wat goed zou passen in dit interieur. We kozen voor een tijdloze en natuurlijke stijl. De stalen deuren van De Rooy Steel Doors zijn al een statement op zich. Het mooie materiaal was dan ook het uitgangspunt van dit project. Rustige basiskleuren en stukken met een mooie afwerking complementeren de stalen deuren. Zie bijvoorbeeld de unieke LEGS vaas van POLDR Design.”

De prachtige bloemstukken met veel oog voor detail maken het geheel af. Van de robuuste magnoliatakken tot de fijne boeketten met tulpen. Een echte blikvanger is de grote bloesemboom, die ze desgewenst kunnen afwisselen per seizoen. “We hebben voornamelijk gekozen voor zijden bloemen van Silk-ka. Zo hebben zij er geen omkijken naar en kunnen ze altijd genieten van een mooie en verzorgde uitstraling.”