Rust en eenvoud in dit fijne familiehuis

interieurstyling bij de familie Heijkoop in Barneveld

Met hun twee zoons en dochter woont de familie Heijkoop in een fijne tussenwoning in Barneveld. Een heerlijk huis, waarin ze zich helemaal thuis voelen, maar het gezin was al lange tijd toe aan een nieuw interieur. Ze houden van rust en eenvoud en waren uitgekeken op de landelijke en sobere stijl in hun huis.

Na lang zoeken en winkels afstruinen zonder succes, kwamen ze bij De Espeterhoeve terecht, waar ze tegen een zwartgelakte kast van Pagter Interieurs aanliepen. Het bleek het startpunt van een nieuw interieur. Ze gingen in gesprek met Niels, interieuradviseur van De Espeterhoeve. “Hij stelde een perfect passend plaatje samen, waarin we ons helemaal zagen wonen. De combinatie van rustige kleuren op de muur en strakke lijnen samen met een doorleefd gevoel blijkt ons droominterieur en een fijn familiehuis.” 

Het gezin wilde graag de eigen eetkamertafel behouden. De fauteuils van Hofstede Raanhuis passen hier perfect bij. “Ze zijn ideaal voor ons als gezin om samen aan tafel spelletjes te doen en voor gezellige avonden samen met vrienden.”

De heerlijke grote bank van Meubitrend in een grove stof is een blikvanger in de woonkamer. De marmeren salontafel van Duran Interiors matcht perfect hierbij en zorgt voor die rustige uitstraling. De accessoires van Ecri, Natural Art en Duran Interiors maken het geheel af.