Landelijke woning met een strakke twist

interieurstyling bij de familie Top in Wekerom

Wat begon met een nieuwe kleur op de muur, mondde uit in een volledige metamorfose. Familie Top uit Wekerom was op zoek naar een nieuw interieur en kwam er door de indeling van de woning niet helemaal uit. Zo startte ze hun zoektocht bij De Espeterhoeve. “Een sfeervolle woonwinkel waar we graag komen en ons laten adviseren.” 

Voor het grote gezin was het belangrijk dat er genoeg zitplekken waren in de woonkamer. “We wisten alleen niet hoe we dit konden realiseren en tegelijk de gezellige en knusse sfeer in ons huis konden behouden.” We begonnen met de basis. De bank Thieu van Meubitrend past perfect in de gezellige woning, dankzij zijn moderne vorm met een landelijke uitstraling. Door de bank te combineren met een fijn groot vloerkleed, geven we de woonkamer een warm en ruimtelijk gevoel. Om de zachte stoffen en kleuren te doorbreken, kiezen we voor een strakke salontafel van marmer. Diezelfde stijl keert terug in de sidetable, waarmee we zorgen voor een mooi geheel.

De woonkamer straalt rust en eenvoud uit. De authentieke accessoires sluiten hier feilloos op aan. Van de prachtige handgemaakte vazen van Natural Art tot de kussens met prachtige details. Blikvanger in het interieur is de bijzondere hanglamp van Duran Interiors. “Door eenvoud te combineren met een landelijke uitstraling is er een stijl ontstaan, waarin wij ons helemaal thuis voelen. Landelijk met een strakke twist.”