Welkom op de Oktober Woonmaand 

van 3 t/m 22 oktober

De dagen worden korter. De temperatuur daalt en de herfsttinten worden langzamerhand steeds meer zichtbaar... We leven weer meer binnen en maken het thuis gezellig! Om het je nog meer comfortabel te maken hebben we deze maand de Oktober Woonmaand. Een maand boordevol acties, nieuwe producten en wooninspiratie. Kom dus zeker even langs! 

van 10 t/m 15 oktober

Kies jouw gratis extra opties!

Ben je op zoek naar eetkamerstoelen of een eetkamerbank? Kom dan nu langs bij ons tijdens deze laatste week van de Oktober Woonmaand en profiteer van gratis extra’s op de eetkamerstoelen en -banken van Hofstede Raanhuis.

Het werkt zo: kies jouw favoriet uit de 4 basisvormen. Standaard heb je een houten onderstel, maar alleen deze week krijg je gratis upgrades op het onderstel. Kom langs en laat je informeren!

Deze actie duurt tot zaterdag 22 oktober. 

van 3 oktober t/m 22 oktober

Grabbel en maak kans op deze give-away

Kom je deze maand bij ons lunchen, een kopje koffie of thee drinken, genieten van een lekker taartje of een high tea? Dan maak je kans op een cadeaubon voor een gratis stuk taart met twee heerlijke bonbons en een zakje thee. Hoe werkt het? Heel simpel. Reken jullie consumpties af bij de kassa en grabbel een lootje. Staat er ‘ja’ op? Dan heb je deze give-away gewonnen. Elke dag maak je weer opnieuw kans. We verloten in totaal 250 pakketjes!

tijdens de herfstperiode

Voordeel met jouw klantenkaart

Onze heerlijke Herfst Specials... Zoals deze Oreo- of Stroopwafelkoffie. Ze zijn haast te mooi om op te drinken... Grapje! Onzin natuurlijk... Gewoon lekker smullen! Of ga je voor een verse herfstthee of heerlijke huisgemaakt gebak? Klik en boek nu jouw tafeltje in de Schenkerij!  

van 3 t/m 22 oktober

5 x een jaarabonnement op Landelijk Wonen

Maak kans op een jaarabonnement Landelijk Wonen! Er zijn diverse manieren hoe je deze prijs kunt winnen, namelijk:

  1. Koop wat leuks in De Espeterhoeve of bij De Plantage. Schrijf je naam op je bon en deponeer deze in de bus! Hiermee maak je automatisch kans op het jaarabonnement. We verloten twee abonnementen onder alle deelnemers. 
  2. Vraag een stylingadvies bij ons aan en maak kans! Alles over stylingadvies lees je hier
  3. Deel jouw wooninspiratie op social media en maak kans op de prijs! Hoe werkt het? Deel een foto van een item dat je bij ons koopt tijdens de Oktober Woonmaand. Tag hierin @espeterhoeve en gebruik de hashtag #oktoberwoonmaand. Onder alle inzendingen verloten we een abonnement. Zorg dat je account openbaar staat, zodat we kunnen zien dat je meedoet.
  4. Op Facebook en Instagram kan je eenvoudig meedoen door de winactie door ons te volgen, het bericht te liken en te delen! 

Eind oktober maken we alle winnaars bekend!