Eigentijdse trends in wonen

High tea

Op het oude deel van onze woonboerderij De Espeterhoeve hebben we een koffie- en theeschenkerij, waar de bezoekers van de winkels ook terecht kunnen voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak. Je kunt ook bij ons genieten van een Afternoon Tea of een High Tea. (Vanaf twee personen en vooraf altijd minimaal een dag van te voren  reserveren via het onderstaande formulier, 0342 - 42 44 02 of schenkerij@espeterhoeve.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer ). 

Bij binnenkomst staat de tafel voor je gedekt met allerlei lekkernijen. Je kunt kiezen uit tientallen soorten thee en gedurende twee uur onbeperkt thee drinken. Wij vullen de pot steeds bij en je kunt telkens een andere soort kiezen. Tussendoor kun je in onze woonboerderij en bloemenwinkel rondkijken, dit is nu even niet van toepassing ivm de coronamaatregelen. maar dat kan uiteraard ook voor of na de tea. Wij houden de tafel twee uur voor je gereserveerd. In De Schenkerij hebben we ook een gezellig koffie- en theewinkeltje waar allerlei soorten koffie en thee te koop zijn. 

Een high tea in De Schenkerij

Een gezellige theetafel met een pot thee en heerlijke belegde broodjes, scones met jam en clotted cream plus nog veel meer lekkernijen. Deze tea is nóg uitgebreider dan de afternoon tea, doordat er meer hartige hapjes zijn, zoals een soepje vooraf en een lekker toetje na. De high tea is maaltijdvervangend. 
Kosten: 25 euro p.p.


Reserveer hier jouw High Tea