Eigentijdse trends in wonen

High tea

Op het oude deel van onze woonboerderij De Espeterhoeve hebben we een koffie/ theeschenkerij, waar de bezoekers aan de winkels ook terecht kunnen voor een kopje koffie/ thee met huisgemaakt gebak e.d. Maar u kunt ook bij ons een Afternoon of een High Tea gebruiken. (Vanaf 2 personen en vooraf altijd  reserveren via het onderstaande formulier, 0342-424402 of schenkerij@espeterhoeve.nl ovv naam, adres en telefoonummer ). 

Bij binnenkomst staat de tafel voor u gedekt met allerlei lekkernijen. U kunt een keuze maken uit tientallen soorten thee en kunt gedurende 2 uur onbeperkt theedrinken. Wij vullen de pot steeds bij en u kunt telkens een ander soort kiezen. Tussendoor kunt u in onze woonboerderij en.of bloemenwinkel rondkijken als u dat wilt, maar dat kan uiteraard ook voor of na de tea. (Wij houden de tafel 2 uur voor u gereserveerd.) In de Schenkerij hebben we ook een gezellig koffie- en theewinkeltje waar allerlei soorten koffie/thee te koop zijn. Daarnaast verkopen we ook leuke accessoires voor in de keuken. 

High tea

Een gezellige theetafel met een pot thee en heerlijke sandwiches, scones met jam en clotted cream plus nog veel meer lekkernijen. Deze tea is nóg uitgebreider dan de afternoon tea doordat er meer hartige hapjes zijn, zoals een soepje vooraf en een lekker toetje na. (De high tea is maaltijd vervangend). Kosten: € 25,00 p.p.

Reserveren? Bel 0342-424402 of...

Vul uw gegevens in en wij reserveren een tafel op de gewenste datum. Uw reservering is pas geldig, wanneer wij deze per mail aan u bevestigen.