Eigentijdse trends in wonen

Afternoon Tea

Op het oude deel van onze woonboerderij De Espeterhoeve hebben we een koffie/ theeschenkerij, waar de bezoekers aan de winkels ook terecht kunnen voor een kopje koffie/ thee met zelfgemaakt gebak e.d. Maar u kunt ook bij ons een Afternoon of een High Tea gebruiken. (Vanaf 2 personen en vooraf altijd  reserveren via het onderstaande formulier, 0342-424402 of schenkerij@espeterhoeve.nl ovv naam, adres en telefoonummer ). 

Bij binnenkomst staat de tafel voor u gedekt met allerlei lekkernijen. U kunt een keuze maken uit tientallen soorten thee en kunt gedurende 2 uur onbeperkt theedrinken. Wij vullen de pot steeds bij en u kunt telkens een ander soort kiezen. Tussendoor kunt u in onze woonboerderij en.of bloemenwinkel rondkijken als u dat wilt, maar dat kan uiteraard ook voor of na de tea. (Wij houden de tafel 2 uur voor u gereserveerd.) In de Schenkerij hebben we ook een gezellig koffie- en theewinkeltje waar allerlei soorten koffie/thee te koop zijn. Daarnaast verkopen we ook leuke accessoires voor in de keuken. 

Afternoon tea

Een gezellige theetafel met een pot thee en zoete en hartige hapjes, zoals scones met jam en clotted cream, bonbon, sandwiches e.d.
Kosten: € 20,00 p.p.

Reserveren? Bel 0342-424402 of...

Vul uw gegevens in en wij reserveren een tafel op de gewenste datum. Uw reservering is pas geldig, wanneer wij deze per mail aan u bevestigen.