Eigentijdse trends in wonen

Afternoon Tea

Op het oude deel van onze woonboerderij De Espeterhoeve hebben we een koffie- en theeschenkerij, waar je terecht kunt voor een kopje koffie of thee met zelfgemaakt gebak. Je kunt bij ons ook genieten van een Afternoon Tea of een High Tea. (Vanaf twee personen en vooraf altijd minimaal een dag van te voren  reserveren via het onderstaande formulier, 0342 - 42 44 02 of schenkerij@espeterhoeve.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer ). 

Bij binnenkomst staat de tafel voor je gedekt met allerlei lekkernijen. Je kunt kiezen uit tientallen soorten thee en gedurende twee uur onbeperkt thee drinken. Wij vullen de pot steeds bij en je kunt telkens een andere soort kiezen. Tussendoor kun je een kijkje nemen in onze woonboerderij en de bloemenwinkel, maar dat kan uiteraard ook voor of na de tea. Wij houden de tafel twee uur voor je gereserveerd. In De Schenkerij hebben we ook een gezellig koffie- en theewinkeltje waar allerlei soorten koffie/thee te koop zijn. Daarnaast verkopen we leuke accessoires voor in de keuken. 

Afternoon tea

Een gezellige theetafel met een pot thee en zoete en hartige hapjes, waaronder scones met jam en clotted cream, bonbons en sandwiches. Kosten: 20 euro per persoon.

Reserveer hier jouw Afternoon Tea