Eigentijdse trends in wonen

Het perfecte ontvangst

De balie of entrée en de werkruimtes in uw kantoor waar gasten komen zijn het visitekaartje van uw bedrijf naar buiten toe. Op deze plaatsen misstaat een bloemetje niet. Maar ook u en uw medewerkers kunnen wij op hoogtijdagen van dienst zijn met een bloemengeschenk.

Een warm entree

De zorg voor uw planten in de hal of ontvangstruimte kunnen wij verzorgen. Hydrocultuur is ook mogelijk. Wanneer een nieuw personeelslid op de eerste dag begint is het natuurlijk een zeer warm ontvangst wanneer er een bloemetje klaarstaat op het bureau van de nieuweling.

Wekelijks een nieuw bloemstuk op kantoor

Een boeket of bloemstuk op de balie wat door ons wekelijks of maandelijks vervangen kan worden. Wat te denken van een wekelijks bloemetje op de bureaus van de directieleden, bij de secretaresses of in de centrale ruimtes? De verzorging hiervan kunt u gerust aan ons overlaten en via het onderhoudsabonnement wat u met ons afsluit is alles in onze goede 'groene' handen. Wij brengen iedere week de nieuwe boeketten en halen de bloemstukken van de week ervoor weer op, uiteraard alleen in de regio.

Verjaardag, geboorte of receptie

Zijn uw medewerkers jarig? Geef ons uw verjaardagslijst en wij zorgen dat de jarige job op zijn of haar verjaardag een bloemetje op het werk of thuis ontvangt. Baby geboren? Een origineel boeket wordt door ons bij de kersverse ouders bezorgd. Receptie? Geef ons de reden van het feest én het adres, en wij zorgen voor de rest.