Eigentijdse trends in wonen

De perfecte ontvangst

De balie of entree en de werkruimtes waar gasten komen zijn het visitekaartje van je bedrijf. Op deze plaatsen misstaat een bloemetje niet. Maar ook je medewerkers kunnen wij op hoogtijdagen van dienst zijn met een bloemengeschenk.

Een warm entree

De zorg voor de planten in de hal of ontvangstruimte kunnen wij verzorgen. Hydrocultuur is ook mogelijk. Wanneer een nieuw personeelslid op de eerste dag begint, is het natuurlijk een zeer warme ontvangst wanneer er een bloemetje klaarstaat op zijn bureau.

Wekelijks een nieuw bloemstuk op kantoor

Een boeket of bloemstuk op de balie kunnen wij wekelijks of maandelijks vervangen. Wat te denken van een wekelijks bloemetje op de bureaus van de directieleden, bij de secretaresses of in de centrale ruimtes? De verzorging hiervan kun je gerust aan ons overlaten. Via het onderhoudsabonnement wat je met ons afsluit, is alles in onze goede 'groene' handen. Wij brengen iedere week nieuwe boeketten en halen de bloemstukken van de week ervoor weer op, uiteraard alleen in de regio.

Verjaardag, geboorte of receptie

Zijn je medewerkers jarig? Geef ons de verjaardagenlijst en wij zorgen dat de jarige op zijn verjaardag een bloemetje op het werk of thuis ontvangt. Is er een baby geboren? We bezorgen een origineel boeket bij de kersverse ouders. Organiseer je een receptie? Geef ons de reden van het feest én het adres en wij zorgen voor de rest.