Eigentijdse trends in wonen

Bruiloft

Uw bruiloft is een belangrijke dag waarop veel geregeld moet worden. Maar natuurlijk horen bij zo'n feestelijke dag ook bloemen. Wij kunnen uw dag bloemrijk verzorgen met o.a.

Het bruidsboeket

Het bruidsboeket is heel persoonlijk en moet in overeenstemming zijn met de bruid en bruidegom en wat zij die dag dragen. Bij ons kunt u terecht voor klassiek tot modern. Van een paar calla's tot een weelderig boeket. Alles kan!

Corsages

Voor de mensen die de hele dag uw gast zijn is het een feestelijk gebaar om ze een corsage te laten dragen. Dit hoeft echter niet altijd een roos met wat blaadjes te zijn, er zijn genoeg andere mogelijkheden.

Het vervoer

De trouwauto, bus, motor of fiets. De feestelijke aankleding hiervan maakt 'het' net even af. Belangrijk is dat de stijl van het bruidsboeket e.d. weer terug komt. Bijvoorbeeld: is er gekozen voor een zonnebloemen boeket, dan mag b.v. de auto ook wel zonnig aangekleed zijn en zeker geen roze chrysanten of iets dergelijks bevatten.

Feestversiering

Ook de aankleding van 'het feest' kunnen wij voor u verzorgen. De aankleding van b.v. het ouderlijk huis, waaruit getrouwd wordt, een mooi bloemstuk in de kerk, de tuin of feestzaal waar het feest wordt gehouden. In overleg is alles mogelijk.

  • Een klassieke bruiloft of juist modern?