Eigentijdse trends in wonen

Bruiloft

Een bruiloft is een belangrijke dag waarop veel geregeld moet worden. Maar natuurlijk horen bij zo'n feestelijke dag ook bloemen. Wij kunnen jullie dag bloemrijk verzorgen.

Het bruidsboeket

Het bruidsboeket is heel persoonlijk en moet in overeenstemming zijn met de bruid en bruidegom en wat zij op de grote dag dragen. Bij ons kun je terecht voor klassiek tot modern. Van een paar calla's tot een weelderig boeket. Alles kan!

Corsages

Voor de mensen die de hele dag jullie gasten zijn, is het een feestelijk gebaar om ze een corsage te laten dragen. Dit hoeft echter niet altijd een roos met wat blaadjes te zijn; er zijn genoeg andere mogelijkheden.

Het vervoer

De trouwauto, bus, motor of fiets. De feestelijke aankleding hiervan maakt het net even af. Belangrijk is dat de stijl van het bruidsboeket weer terug komt. Bijvoorbeeld: is er gekozen voor een boeket met zonnebloemen? Dan mag de auto ook zonnig aangekleed zijn en zeker geen roze chrysanten bevatten.

Feestversiering

Ook de aankleding van het feest kunnen wij voor jullie verzorgen. Denk aan de aankleding van het ouderlijk huis, waaruit getrouwd wordt, een mooi bloemstuk in de kerk, de tuin of feestzaal waar het feest wordt gehouden. In overleg is alles mogelijk.

  • Een klassieke bruiloft of juist modern?