Eigentijdse trends in wonen

Verlichting

In onze winkel staan en hangen vele soorten verlichting. Een lichtpunt op de juiste plaats is een van de belangrijkste sfeermakers in huis. De Espeterhoeve biedt een breed assortiment aan verlichting voor diverse ruimtes. Van kroonluchters tot staande lampen en van schemerlampen tot leeslampen. 

De keuze voor lampenkappen is zeer divers. Regelmatig wisselt ons aanbod. Zo zijn er lampenkappen van linnen, katoen, rotan en andere materialen. Om de juiste lampenkap te kiezen, is het van belang dat je de sfeer komt ervaren in onze winkel. Hier geldt 'what you see, is what you get'. De kappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. In alle gevallen geldt; je kunt mixen en matchen met de lampenkappen en -voeten tot je jouw sfeer en smaak te pakken hebt. 

We hebben onder meer lampen van Frezoli by Tierlantijn, PTMD, Brynxz, Light en Living, Aura en Hoffz. 

Stylingadvies op locatie

Iedere woning is anders; de stijl, lichtinval, vorm. Is jouw woning, jouw thuis? Bij De Espeterhoeve adviseren wij je graag hoe je meer sfeer en stijl behaalt in huis. Voor 50 euro ontvang je een uur stylingadvies op locatie. Heb je meer tijd nodig? Dat is natuurlijk mogelijk. Laat je informeren! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  • Laat je adviseren, pas alle lichtpunten op de juiste wijze toe