Eigentijdse trends in wonen

Verlichting

In onze winkel staan en hangen vele soorten verlichting. Een lichtpunt op de juiste plaats is één van de belangrijkste sfeermakers in huis. De Espeterhoeve biedt een breed assortiment aan verlichting voor diverse ruimtes, zo vindt je bij ons alles van kroonluchters tot staande lampen en van schemerlamp tot leeslamp. 

De keuze voor lampenkappen is ook zeer divers. Regelmatig wisselt ons aanbod. Zo zijn er lampenkappen van linnen, katoen, rotan en nog vele andere materiaal. Om de juiste lampenkap te kiezen is het van belang dat je de sfeer komt ervaren in onze winkel. Hier geldt "what you see, is what you get". De kappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. In alle gevallen geldt; je kunt mixen en matchen met de lampenkappen en -voeten tot je jouw sfeer en smaak te pakken hebt. 

We hebben ondermeer lampen van Tierlantijn, PTMD, Brynxz, Light en Living, Aura en Hoffz. 

Stylingadvies op locatie

Iedere woning is anders; de stijl, lichtinval, vorm. Is jouw woning, jouw thuis? Bij de Espeterhoeve adviseren wij je graag hoe je meer sfeer en stijl behaalt in jouw ruimtes. Voor € 50,00 ontvang je een uur stylingadvies op locatie. Heb je meer tijd nodig? Dat is natuurlijk mogelijk. Laat je informeren! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  • Laat u adviseren, pas alle lichtpunten op de juiste wijze toe

  • Laat u adviseren, pas alle lichtpunten op de juiste wijze toe