Eigentijdse trends in wonen

Meubels

Onze meubelstijl is landelijk te noemen met af en toe een uitstap naar strak en modern. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit losse fauteuils, kastjes, tafeltjes en ander klein meubilair. 

We kunnen ook een complete inrichting voor u regelen. Onze "showroom' toont een scala aan producten, maar het aanbod is té groot om u alles te tonen. Daarom bieden wij onze geinteresseerde klanten de mogelijkheid om met onze adviseuse de meubelbeurs te bezoeken om zo tot een goede keuze te komen.

Bij de Espeterhoeve vindt u onder andere meubels van Quintell, Eleonora, Troedoor en Bendic. Daarnaast hebben wij nog het prachtige merk Hoffz; producten waarbij eigen ontwerpen met echt puur materiaal wordt vervaardigd. 

Wij zijn een CBW-erkende woonwinkel! Meer informatie: www.cbw-erkend.nl

Stylingadvies op locatie

Iedere woning is anders; de stijl, lichtinval, vorm. Is jouw woning, jouw thuis? Bij de Espeterhoeve adviseren wij je graag hoe je meer sfeer en stijl behaalt in jouw ruimtes. Voor € 50,00 ontvang je een uur stylingadvies op locatie. Heb je meer tijd nodig? Dat is natuurlijk mogelijk. Laat je informeren! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.