Welkom tijdens de Woon 10-daagse 

van 6 t/m 16 oktober

De dagen worden korter. De temperatuur daalt en de herfsttinten worden langzamerhand steeds meer zichtbaar... We leven weer meer binnen en maken het thuis gezellig! Om het je nog meer comfortabel te maken hebben we deze maand de Oktober Woon 10-daagse. We introduceren De Espeterhoeve 'nieuwe stijl' en je profiteert tijdens de 10-daagse van acties, nieuwe producten en wooninspiratie. Kom dus zeker even langs!

14 oktober

Feestelijke Woondag op 14 oktober

Tijdens de Woondag op 14 oktober krijgen we versterking van de mensen áchter diverse mooie merken die je vind in onze winkel. Zij delen enthousiast hun liefde voor de producten en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. En natuurlijk kan je ze al je vragen stellen! Je wordt verwelkomt met een hapje en drankje, geniet tijdens deze feestelijke dag. 

van 6 t/m 16 oktober

Presentje bij je meubelaankoop

De Espeterhoeve 'nieuwe stijl' is de moeite waard om je te laten inspireren. Van hotel chique tot landelijk modern, iedere stijl komt aan bod in de stijlkamers. We hebben heel veel gave meubels die praktisch zijn, van mooie kwaliteit en in te passen zijn in ieder interieur. Koop je een mooi nieuw meubel tijdens de Woon 10-daagse, dan ontvang je een leuk presentje bij je aankoop! 

Ja, ik heb interesse in stylingadvies!

Tijdens de Woon 10-daagse hebben we plaats voor diverse sessies interieuradvies. Vul hieronder het formulier in. Geef je voorkeuren aan en we nemen z.s.m. contact op om jouw sessie in te plannen. Vol = vol! 

Mijn voorkeur voor dagdeel is:

Je aanmelding is pas defintief wanneer wij je telefonisch het moment bevestigen. 

van 6 t/m 16 oktober 

Heel veel nieuws, onder andere de geurcollectie van Baobab.

Jouw zintuigen worden geprikkeld door de geurcollectie van Baobab. Geliefd door de omhulling van bijzonder, mondgeblazen glas. Er zijn zes heerlijke geuren verkrijgbaar met ieder z'n eigen kleurstijl. Het glas vormt een explosie van tinten; van zeegroen tot een ton sur ton van grijsblauw. De kaarsen branden urenlang en vormen een echte eyecatcher in je interieur, ook als ze opgebrand zijn. Er zijn naast diverse formaten geurkaarsen ook heerlijke interieurparfums verkrijgbaar. 

tijdens de herfstperiode

Nieuwe seizoenskaart met boordevol heerlijke smaken 

Speciaal voor de aftrap van het nieuwe seizoen introduceren we tijdens de Woon 10-daagse een smaakvolle nieuwe seizoenskaart. Heerlijke koffie-/theespecials en -smaken afgestemd op het komende najaar. Of wat dacht je van een lekkere worteltjestaart of perentaartje?

van 3 t/m 22 oktober

Kleding van Henriette Steffensen Copenhagen

Zachte kleuren en de superzachte materialen zoals fleece en jersey maken dit merk tot een favoriet in onze kledingcollectie. De ontwerpen geven het ultieme gevoel van comfort en vrouwelijkheid. De designs zijn flatterend en veelzijdig – je kunt ermee naar je werk, maar ook het bos in. Stuk voor stuk zijn de items duurzaam en zo gemaakt dat het jarenlang meegaat, seizoen na seizoen...

sinds dit najaar

Uitbreiding met een nieuw paviljoen en een vernieuwd parkeerterrein

Buiten is er ook veel veranderd en zo kunnen we vanaf dit najaar goed van start. Je vindt gemakkelijk een plekje op het vergrote parkeerterrein. En... Espeterhoeve blijft inspireren! Om die groei ruimte te geven hebben we een prachtig nieuw paviljoen gebouwd. Hierin vind je onze mooie merken en de fantastische meubels en decoratie voor jouw (tuin)huis! Laat je verrassen...