Eigentijdse trends in wonen

Zelf bakken met bakmixen en bakblikken

Thuisbakkers kennen de kwaliteit van de bakmixen van Bakzolder. Bij de Schenkerij vindt u de tientallen verrukkelijke smaken. Ga lekker thuis aan de slag en bak zelf de meest lekkere taarten, cakes en broden.

De enige echte Bakzolder Elburg is gevestigd op de zolder van een traditionele maalderij. Wij zijn blij dat we u deze ambachtelijke kwaliteit kunnen bieden. 

Voor de bakvormen en bakblikken maken we gebruik van de serie van Nordic Ware. Al sinds 1946 zijn zij producent van keukenhulpen. Door de jarenlange ervaring weten ze precies welke kwaliteit er nodig is om perfecte baksels te maken. De taartvormen zijn verkrijgbaar in diverse thema's met haarscherpe details én perfecte bakresultaten.

Minitaartjes uit de vitrine, voor thuis!

Heerlijk zijn ze; de mini-taartjes en cakes van de Schenkerij. Eigenlijk zien ze er té mooi uit om op te eten, maar... Wanneer je de perfect afgestemde smaken proeft ben je snel verkocht. Ga je voor de volle chocoladesmaak of het frisse fruit? In ieder geval is er iedere vrijdag en zaterdag een divers aanbod in onze vitrine; klaar om mee te nemen voor thuis. Wilt u zeker zijn dat er nog taarten zijn? Doe dan een bestelling door te bellen naar 0342 42 44 02.  

Reserveren? Bel 0342-424402 of...

Vul uw gegevens in en wij reserveren een tafel op de gewenste datum. Uw reservering is pas geldig, wanneer wij deze per mail aan u bevestigen.

  • gebruik leuke bakblikken voor een opvallende cake-vorm

  • Lekker thuis aan de slag met de bakmixen van de Bakzolder