Eigentijdse trends in wonen

Zelf bakken met bakmixen en bakblikken

Thuisbakkers kennen de kwaliteit van de bakmixen van Bakzolder. Bij De Schenkerij vind je tientallen verrukkelijke smaken. Ga lekker thuis aan de slag en bak de meest lekkere taarten, cakes en broden.

De enige echte Bakzolder Elburg is gevestigd op de zolder van een traditionele maalderij. Wij zijn blij dat we je deze ambachtelijke kwaliteit kunnen bieden. 

Voor de bakvormen en bakblikken maken we gebruik van de serie Nordic Ware. Al sinds 1946 zijn zij producent van keukenhulpen. Door de jarenlange ervaring weten ze precies welke kwaliteit er nodig is om perfecte baksels te maken. De taartvormen zijn verkrijgbaar in diverse thema's met haarscherpe details én perfecte bakresultaten.

Minitaartjes uit de vitrine, voor thuis

Heerlijk zijn ze; de mini-taartjes en cakes van De Schenkerij. Eigenlijk zien ze er té mooi uit om op te eten... Maar wanneer je de perfect afgestemde smaken proeft, ben je snel verkocht. Ga je voor de volle chocoladesmaak of het frisse fruit? In ieder geval staat er iedere vrijdag en zaterdag een divers aanbod in onze vitrine klaar om mee te nemen voor thuis. Wil je zeker zijn dat er nog taarten zijn? Bestel dan via tel. 0342 - 42 44 02.

  • Gebruik leuke bakblikken voor een opvallende cake-vorm

  • Lekker thuis aan de slag met de bakmixen van de Bakzolder