Eigentijdse trends in wonen

Heerlijke producten van mooie kwaliteit

Luxe en kwaliteit met de verzorgingslijnen van Crabtree and Evelyn en May Collection. Natuurlijke extracten, zuivere natuurlijke oliën en de geuren van bloemen, fruit en kruiden. Heerlijk! Crabtree en Evelyn staat bekend om de prachtige, sfeervolle en stijlvolle verpakkingen. Een weerspiegeling van de Engelse klasse en stijl.

Een totaal ander product op het gebied van lichaamsverzorging is de Beauty Pillow. Dit is een kussen waarmee slapend een glanzende huid en stralend haar krijgt. Daarnaast heeft het nog vele andere voordelen die u ontdekt in onze winkel. 

Edwin Jagger is productlijn voor het scheren. In het assortiment hebben wij onder andere een prachtig scheermes van klassieke kwaliteit. Het zorgt voor glad scheerresultaat zonder pijn en/of irritatie. Hij is uiterst robuust en gaat bij dagelijks gebruik vele jaren mee. Kom de kwaliteitsproducten van deze lijn ervaren!

Stylingadvies op locatie

Iedere woning is anders; de stijl, lichtinval, vorm. Is jouw woning, jouw thuis? Bij de Espeterhoeve adviseren wij je graag hoe je meer sfeer en stijl behaalt in jouw ruimtes. Voor € 50,00 ontvang je een uur stylingadvies op locatie. Heb je meer tijd nodig? Dat is natuurlijk mogelijk. Laat je informeren! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  • ook voor mooie verzorgingsproducten voor heren

  • Een product én verpakking van hoge klasse!