Eigentijdse trends in wonen

Workshops en events

Zin om wat leuks te gaan doen met vriendinnen of familie? Volg een leerzame en goed verzorgde workshop bij de Espeterhoeve.

Bekijk het programma-overzicht en ontdek wat bij u past. De workshops van het programma beginnen altijd om 19:00 uur. Op verzoek kunnen we deze workshops ook overdag geven, maar dan met een minimaal aantal van 8 personen op een samen met ons te bepalen datum.

De kosten van de workshops zijn inclusief alle basis-materialen en koffie of thee met een huisgemaakte lekkernij. Bij sommige workshops heeft u de mogelijkheid om naast de basis-materialen uw creatie nog extra aan te kleden met materialen. Deze extra materialen worden in rekening gebracht.

  

Mini-workshop wanneer jij dat wilt!

Heeft u op een specifieke dag iets te vieren of wilt u gezellig met een aantal zussen of vriendinnen uit? Wij bieden OVERDAG een miniworkshop in combinatie met onze Schenkerij. De dag en het tijdstip kunt u in dit geval zelf kiezen. Het minimale aantal deelnemers voor de mini-workshop is 4 personen. 
U wordt ontvangen met koffie of thee en een huisgemaakte lekkernij, daarna volgt de workshop. U kunt kiezen uit 3 onderwerpen; in de sfeer van het seizoen maakt u een toef, een bloemstuk in mooie oude pot of kies voor het frameboeket. Bekijk ter inspiratie de afbeelding hieronder. Kosten € 35,00 p.p. Interesse in deze activiteit?

Neem contact op via info@espeterhoeve.nl of bel 0342 42 44 02. 

Tip! Uw creatieve workshop uitbreiden? Kies dan bijvoorbeeld voor een gezellige lunchplank als afsluiter. 

 

Het programma:

Workshop reserveren

Vul uw gegevens in en wij reserveren een plaats tijdens de workshop voor u. Uw reservering is pas geldig, wanneer wij deze per mail aan u bevestigen.