Eigentijdse trends in wonen

Workshops en events

Zin om wat leuks te doen met vrienden of familie? Volg een leerzame en goed verzorgde workshop bij De Espeterhoeve.

Workshop overdag of op vrijdagavond

Op verzoek geven we workshops. Dit kan overdag ( min. 6 personen ) en 's avonds om 19.00 uur (op vrijdagavond 18.00 uur) voor minimaal acht personen op een samen met ons te bepalen datum. Het onderwerp wordt ook in overleg bepaalt (we hebben een map met workshopideeen)

De kosten zijn afhankelijk van de keuze van het onderwerp.

De kosten van de workshops zijn inclusief alle basismaterialen en koffie of thee met een huisgemaakte lekkernij. Bij sommige workshops heb je de mogelijkheid om naast de basismaterialen je creatie extra aan te kleden. De extra materialen worden in rekening gebracht.  

Miniworkshop wanneer jij dat wilt!

Heb je op een specifieke dag iets te vieren of wil je gezellig met zussen of vriendinnen uit? Wij bieden overdag een miniworkshop in combinatie met onze Schenkerij. De dag en het tijdstip kies je in dit geval zelf. Het minimale aantal deelnemers voor de mini-workshop is 2 personen. ( in de decembermaand kunnen we dit helaas vanwege de drukte niet aanbieden )

We ontvangen je met koffie of thee en een huisgemaakte lekkernij, daarna volgt de workshop. Je kiest uit drie onderwerpen: een toef in de sfeer van het seizoen, een kransje op houten standaard of bloementaartje. Bekijk ter inspiratie de afbeeldingen hieronder. De kosten bedragen 35 euro per persoon. Neem voor meer informatie contact op met De Espeterhoeve via info@espeterhoeve.nl of 0342 - 42 44 02. 

Tip! Een creatieve workshop uitbreiden? Kies voor een gezellige lunchplank als afsluiter.   

Workshop
Workshop overdag
Workshop
Workshop vrijdagavond
Workshop
Mini-workshop

Interesse in een workshop?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om jullie workshop-wensen te bespreken.