Eigentijdse trends in wonen

Workshops en events

Zin om wat leuks te doen met vrienden of familie? Volg een leerzame en goed verzorgde workshop bij De Espeterhoeve.

Workshops

We hebben een workshop programma (zie onderaan deze pagina). Deze workshops zijn allen gepland op diverse vrijdagavonden en starten om 18.00 uur.

Komt deze data niet uit of wil je op een ander moment een van deze workshops doen? Dat is mogelijk! Voor een workshop overdag geldt een minimum aantal van 6 personen. Voor de avond een minimum van 8 personen. Interesse in deze mogelijkheid? Ga dan naar de pagina om te reserveren of mail naar info@espeterhoeve.nl. Wij nemen dan contact met u op.

De kosten voor een workshop op maat zijn afhankelijk van de keuze van het onderwerp. Naast de onderstaande onderwerpen zijn er diverse andere mogelijkheden. Wilt u de map met inspiratie komen bekijken? Kies dan tijdens het reserveren bij het thema voor 'anders'. 

De kosten van de workshops zijn inclusief alle basismaterialen en koffie of thee met een huisgemaakte lekkernij. Bij sommige workshops heb je de mogelijkheid om naast de basismaterialen je creatie extra aan te kleden. De extra materialen worden in rekening gebracht. 


Reserveer een workshop

 

Miniworkshop wanneer jij dat wilt!

Heb je op een specifieke dag iets te vieren of wil je gezellig met zussen of vriendinnen uit? Wij bieden overdag een miniworkshop in combinatie met onze Schenkerij. De dag en het tijdstip kies je in dit geval zelf. Het minimale aantal deelnemers voor de mini-workshop is 4 personen. (In de decembermaand kunnen we dit helaas vanwege de drukte niet aanbieden.)

We ontvangen je met koffie of thee en een huisgemaakte lekkernij. Daarna volgt de workshop. Je kiest uit drie onderwerpen: een toef in de sfeer van het seizoen, een krans van het seizoen, bloementaartje of een boeket maken en schikken. Bekijk ter inspiratie de afbeeldingen hieronder. De kosten bedragen 35 euro per persoon. Neem voor meer informatie contact op met De Espeterhoeve via info@espeterhoeve.nl of 0342 - 42 44 02. 

Tip! Een creatieve workshop uitbreiden? Kies voor een gezellige lunchplank als afsluiter.   

Reserveer jouw mini-workshop

  

Workshop agenda voor de vrijdagavond

We hebben een workshop programma (zie hieronder). Deze workshops zijn gepland op diverse vrijdagavonden en starten om 18.00 uur. Tip: Vooraf mee-eten met de 'vrijdagavond maaltijd'? Reserveer dan ook direct in De Schenkerij!

 Reserveren